top of page

ABOUT

Met zorg en creativiteit samen groeien.

Annerose Janssens kindercoah Herselt, Aarschot, Westerlo, jongerencoach, zelfvertrouwen, begeleiding kinderen jongeren, Herselt

OVER MIJ

Ik ben Annerose, geboren in 1988 en trotse mama van drie dochters. Na het behalen van mijn diploma maatschappelijk werk met grote onderscheiding, heb ik mijn passie voor dans, theater, musical en kinderyoga verder ontwikkeld.

Momenteel werk ik als consulent bij Opgroeien. Daarvoor werkte ik in de bijzondere jeugdzorg. Ik heb me de afgelopen vier jaar verdiept in rouw- en verliesbegeleiding en volgde diverse opleidingen bij het IPRR, Verbinding in Verlies, Rouw- en Verlies Vlaanderen en de Interactie Academie. Daarnaast heb ik me ook verdiept in Duplo gesprekstechnieken.

Naast rouw- en verliesbegeleiding bied ik ook ondersteuning bij zelfvertrouwen, stress en lichamelijke onverklaarbare klachten. Ook opvoedingsondersteuning is een thema waar ik graag mee aan de slag ga.

MIJN AANPAK

een unieke aanpak voor elke hulpvraag

Met mijn achtergrond richt ik me vooral op de begeleiding van (jonge) kinderen en jongeren. Tijdens de coaching gebruik ik creatieve methoden zoals tekenen, boetseren, zingen, drama, dans en gesprekken, afhankelijk van wat het kind het fijnst vindt en waar hij of zij zich veilig bij voelt.

Kinderbegeleiding jongerenbegeleiding gesprek therapie coaching begeleiding Herselt
bottom of page