top of page
shutterstock_1999276976.jpg

ONZE DIENSTEN

Onze diensten zijn erop gericht om kinderen, jongeren en hun ouders te ondersteunen bij diverse uitdagingen. We werken met creatieve en speelse methoden om een veilige en vertrouwde omgeving te bieden waarin iedereen zich vrij voelt om te groeien en te ontwikkelen. Of het nu gaat om specifieke hulpvragen zoals rouw- en verliesbegeleiding, faalangst of opvoedingsondersteuning, wij passen onze aanpak aan op wat het beste werkt voor het kind en de situatie.

Hieronder vindt u een overzicht van onze kernactiviteiten. Mocht u een andere hulpvraag hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan open voor diverse thema's en passen onze diensten graag aan op uw specifieke behoeften.

Services

Onze werkwijze

Kennismaking (gratis)

Tijdens het eerste contact telefonisch of per mail bespreken we samen uw hulpvraag. We leggen onze werkwijze nog eens duidelijk uit, zodat u een goed beeld krijgt van wat u kunt verwachten. U beslist daarna of onze aanpak geschikt is voor uw situatie. Indien ja, sturen we u een intakeformulier. Vervolgens plannen we een datum voor een eerste gesprek.

Intake

Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op uw hulpvraag en bespreken we het vooraf ingevulde intakeformulier. We stellen samen een coachingsplan op en maken praktische afspraken over de begeleiding voor uw kind en/of voor jullie als ouders.

Coaching

De hulpvraag is nu duidelijk. Het is tijd om aan de slag te gaan. Door middel van gesprek, dans, toneel en zang zoeken we samen naar een antwoord op de hulpvraag.

Afronding

Nu kunnen jullie met nieuwe energie verder. Hebben jullie nog vragen? Tijdens het afrondingsgesprek is er ruimte om alles te bespreken. We voorzien jullie ook van praktische tips en handvatten voor de toekomst.

bottom of page